Vastustuskyvyn tueksi

Syksyn flunssakauden alkaessa vastustuskykyä voi tukea apteekista saatavilla itsehoitotuotteilla.

LACTO SEVEN TRIO PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

LACTO SEVEN TRIO 3IN1 (50 purutabl.) on uusi monipuolinen maitohappobakteeri päivittäiseen käyttöön vastustuskyvyn tueksi. Se sisältää tutkittuja ja turvallisia maitohappobakteereita seitsemästä eri maitohappobakteerikannasta sekä vastustuskyvylle tärkeää C-vitamiinia 20 mg ja sinkkiä 5 mg. Veriappelsiininmakuinen purutabletti on makeutettu ainoastaan ksylitolilla. Tuote on laktoositon ja gluteeniton.

Markkinoija: Vitabalans

GELOREVOICE AUTTAA KUIVAAN YSKÄÄN

GELOREVOICE® KURKKUTABLETTI (20 kpl) lievittää muun muassa flunssan, allergian, lämmityksen tai ilmastoinnin tai äänen ylirasituksen aiheuttamaa kuivaa ärsytysyskää, äänen käheyttä ja kurkun kutinaa. Tabletti muodostaa kosteuttavan ja suojaavan kalvon kurkun ja nielun limakalvoille. Sopii myös diabeetikoille sekä raskauden ja imetyksen aikaiseen käyttöön. CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Markkinoija: Harmonia Life

SINKKI ASETAATISTA TEHOKUURI

SINKKI ASETAATTI MINTTU-MANSIKKA ja LEMPEÄ LAKRITSI (60 tabl.) sopivat vastustuskyvyn tueksi. Sinkkiasetaatti on paras sinkin kemiallinen muoto imeskelytabletissa, kun vastustuskyky tarvitsee avuksi tehoannoksen sinkkiä. Asetaatti ei sido sinkkiä, vaan vapauttaa sinkki-ionit kokonaan sylkeen, jolloin aktiivisessa muodossa oleva sinkki pääsee vaikuttamaan jo imeskellessä.

Markkinoija: Vitabalans

MINISUN D-VITAMIINI YMPÄRIVUOTISEEN KÄYTTÖÖN

MINISUN D-VITAMIINI 20 μg -vitamiinilla voi helposti varmistaa riittävän D-vitamiinin saannin ympäri vuoden. Tuote sisältää tehokkaasti imeytyvää D3-vitamiinia. Yksi pieni purutabletti päivässä riittää. Minisun 20 μg sopii nuorille ja aikuisille tehostettuun päivittäiseen käyttöön.

Markkinoija: Verman

APTEEKIN SANA-SOL MONIVITAMIININESTEESTÄ VITAMIINIT HELPOSTI

APTEEKIN SANA-SOL MONIVITAMIININESTE (500 ml) maistuu appelsiinilta. Nestemäinen tuote sopii erityisesti henkilöille, joille tablettien ja kapselien nieleminen tuottaa vaikeuksia. Monivitamiininesteestä saa päivän vitamiinit yhdestä 10 ml lusikallisesta. Sopii koko perheelle 3-vuotiaasta alkaen. Sisältää B-, C-, D- ja E-vitamiineja. Ei sisällä liivatetta.

Markkinoija: Orkla

Apteekkihaku