Hyvinvointiin ja kauneuteen

Lähiapteekkien uutuustuotteissa on valinnanvaraa hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen.

 

ACO PROTECT -TUOTESARJA sisältää kahdeksan tehokasta ja hellävaraista ihonhoitotuotetta kasvoille ja vartalolle. Tuotesarjan pääraaka-aineet tukevat yhdessä ihon luonnollista suojakerrosta ja auttavat pitämään ihon hyvinvoivana ja kosteutettuna. Kasvotuotteiden pääraaka-aineina ovat prebiootit, vartalo- sekä monitoimituotteissa niasiiniamidi. Dermatologisesti testatut, hajusteettomat sekä vegaaniset tuotteet sopivat normaalille, kuivalle ja herkälle iholle.

Markkinoija: Perrigo

ACO SPOTLESS SKIN CLARIFYING FACE & BODY CLEANSER (200 ml) auttaa vähentämään näppylöitä ja syväpuhdistamaan sekä kosteuttamaan ja tasoittamaan ihoa. Salisyylihappo kuorii ihoa. Sopii kaikille epäpuhtauksiin ja akneen taipuvaisille ihotyypeille, myös herkälle iholle. ACO SPOTLESS SKIN CLARIFYING BODY LOTION (200 ml) kosteuttaa ihoa samalla kun salisyylihappo kuorii. Kevyt ja nopeasti imeytyvä voide voi vähentää näppylöitä, auttaa estämään uusien näppylöiden ilmaantumista ja suojaa ihon suojakerrosta. Tuotteet ovat hajusteettomia ja dermatologisesti testattuja.

Markkinoija: Perrigo

WELLNOSE® FAMILY -ISOTONINEN NENÄSUIHKE (120 ml) on valmistettu puhtaasta luonnollisesta merivedestä. Se kosteuttaa nenäonteloita ja auttaa pesemään ja poistamaan tehokkaasti limaa. Voi antaa päivittäisessä nenähygieniassa avun yleisiin oireisiin, kuten nenän kuivumiseen, ahtauttavaan nuhaan, poskiontelotulehdukseen, nenänielutulehdukseen tai kuivien limakalvojen aiheuttamaan äänen käheyteen. Sopii aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille.

Markkinoija: Aboutmeds

DICLOFENAC RATIOPHARM 23,2 MG/G -geeli on nyt myös kätevässä 30 g kokeilu- ja aloitus- pakkauksessa, joka sopii vaikka matkalle mukaan. Tulehduskipugeeli on tarkoitettu kivun paikalliseen, oireenmukaiseen hoitoon akuuteissa nyrjähdyksissä ja venähdyksissä. Vaikuttava aine diklofenaakki.

Diclofenac ratiopharm 23,2 mg/g annostelu vain kaksi kertaa päivässä. Lyhytaikaiseen käyttöön aikuisille ja vähintään 14-vuotiaille. Käyttö raskauden tai imetyksen aikana vain lääkärin ohjeen mukaan. Pakkauskoot: 30, 50, 100 ja 150 g tuubi. Itsehoitolääke. Tutustu pakkausselosteeseen.

Markkinoija: Teva Finland

GELSELAX® (30 kaps.) sisältää ksyloglukaania ja kasviproteiinia, jotka muodostavat suoliston limakalvolle suojan ja palauttavat suolen normaalin toiminnan potilailla, jotka kärsivät eri syistä, kuten ärtyvän suolen oireyhtymästä, johtuvasta ummetuksesta ja siihen liittyvistä vatsakivuista. Chia-siemenjauheen laksatiiviset ominaisuudet lisäävät massaa ulosteeseen, säätelevät ruuansulatuskanavan liikkuvuutta ja parantavat suolen toimintaa.

Markkinoija: Sabora Pharma

APTEQ C+D+SINKKI MINI TUTTI FRUTTI-XYLITOL (90 purutabl.) on tutti frutin makuinen purutabletti yli 3-vuotiaille lapsille sekä aikuisille normaalin D-vitamiinitason ylläpitoon. Sisältää 75 mg C-vitamiinia, 7,5 μg D-vitamiinia ja 3 mg sinkkiä. Annostus on 1-2 tablettia vuorokaudessa. Hammasystävällinen tuote on makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla.

Markkinoija: Fennogate

MINISUN MONIVITAMIINI PEHMOPINGU MARJA-HEDELMÄ-MIX (60 kpl ja 120 kpl) -pehmopalojen avulla on helppo varmistaa lapsen päivittäinen vitamiinien ja kivennäisaineiden saanti. Uutuus on pingviinin muotoinen, hyvänmakuinen, pehmeä ja pureskeltava pehmopala etenkin lapsille. Pakkaus sisältää kahta eriväristä makuvaihtoehtoa – metsämansikkaa ja appelsiini-vadelmaa. Ei sisällä A-vitamiinia. Paloissa on vain luontaisia värejä, aromeja ja makeutusaineita, kuten maltitolia ja steviaa. Tuote on laktoositon, gluteeniton, sokeriton, soijaton, hiivaton ja maidoton.

Markkinoija: Verman

OTRIVIN-NENÄSUMUTEPUMPPU (1 mg/ ml) tuottaa hienojakoisen sumun, joka laskeutuu nenän limakalvon turvonneille alueille valumatta nieluun. Pumpun kärki on kaksi kertaa lyhyempi eikä työnny epämukavan syvälle nenään.

Otrivin on lääke nenän tukkoisuuden ja poskiontelotulehduksen oireiden hoitoon. Sisältää ksylometatsoliinia. Aikuisille ja yli 12-vuotiaille nuorille enintään 10 vuorokauden ajan. Ei raskaana oleville. Tutustu pakkausselosteeseen.

Markkinoija: Haleon

POSIVIL FLUZINK VADELMA-SALMIAKKI (40 imeskelytabl.) auttaa flunssan ensioireissa lieventämään oireita sekä lyhentämään niiden kestoa. Imeskelytabletit sisältävät sinkkiasetaattia, josta vapautuu 10 mg sinkkiä kerta-annoksena suun ja nielun limakalvoille, kun imeskelytabletti imeskellään hitaasti suussa. Vadelma-salmiakki on uusi maku. Tuote sopii aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille. Varmista tuotteen sopivuus apteekissa. Tutustu käyttöohjeeseen. CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Markkinoija: Orion Pharma

 

Tuotteiden saatavuus voi vaihdella apteekeittain.

Apteekkihaku