5 tuotetta lapsille

Lähiapteekkien vinkit lasten hyvinvointiin flunssakauden alkaessa.

1. SANA-SOL VITANALLET ORIGINAL MONIVITAMIINI (60 kpl) -valmiste sisäl- tää yhdeksän elimistölle välttämätöntä vitamiinia: A-, D-, E- ja C-vitamiineja sekä viittä B-vitamiinia. Pehmeä ja pureskeltava valmiste on sokeriton ja sopii koko perheelle 3-vuotiaasta alkaen. Purkissa on lapsilukko. Suositeltava vuorokausiannos on 1–2 kpl.

Markkinoija: Orkla

2. PAMOL F on tarkoitettu lasten särkyyn ja kuumeeseen. Tuote on helposti annosteltava suuhun tai nesteeseen liukeneva särkylääke.


Pamol®F 125 mg 9–16 kg ja Pamol®F 250 mg 17–50 kg painaville lapsille lievän tai kohtalaisen kivun ja kuumeen oireenmukaiseen hoitoon. Vaikuttava aine parasetamoli. Säilytä poissa lasten ulottuvilta ja näkyvistä. Älä anna lapselle, jolla on vaikea maksasairaus tai fenyyliketonuria. Noudata pakkauksessa olevia annostusohjeita ja tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen ennen käyttöä. Lisätietoja: www.pamol.fi. Itsehoitolääke.

Markkinoija: Orifarm Healthcare

3. OTRIBABY SPRAY (50 ml) on suunniteltu erityisesti vauvojen tukkeutuneen nenän puhdistamiseen. OtriBaby suolavesinenäsuihke pehmittää limaa ja auttaa sitä irtoamaan ennen nenän puhdistamista. Nenäsuihke sisältää luonnollista ja säilöntäaineetonta isotonista mesivesiliuosta, joka puhdistaa nenäontelon eritteestä hellävaraisesti. Suihke on helppo annostella suoraan nenään.

Markkinoija: Haleon

4. MINISUN LASTEN D-VITAMIINIT ovat hauska ja helppo tapa turvata lasten päivittäinen D-vitamiinin tarve. Sarjassa on mansikan, päärynän ja banaanin makuiset nallen ja apinan muotoiset D-vitamiinit. Valmisteessa ei ole lisättyjä väriaineita eikä sokeria. Se ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Minisun D-vitamiini Junior on lisäksi maidoton, laktoositon, liivatteeton ja hiivaton.

Markkinoija: Verman

5. BIOGAIA DROPS JA DROPS+D3 (10 ml) -tipat sisältävät vauvan suolistolle luontaista, äidinmaidosta eristettyä Lactobacillus reuteri DSM 17938 -maitohappobakteeria, jonka on kliinisesti todistettu saavuttavan suoliston elävänä. Tipat on helppo annostella kätevästä tuubista. Valmisteen sisältämä auringonkukkaöljyseos on lempeä vauvan vatsalle. Tipat ovat turvallisia käyttää jo vastasyntyneille.

Markkinoija: BioGaia

 

Apteekkihaku